Herinner je gisteren
Droom van morgen
Leef vandaag

Maak kennis met de nieuwe leefgenoten

Lokaal, economisch, ecologisch en familiaal.
Daar staat de liberale partij #Leef Gingelom voor.

kristof

Kristof Schiepers

Zaakvoerder Hands – Montenaken
Kristof Schiepers LEEFT met hart en ziel voor Gingelom. Als fractieleider voert hij al 12 jaar oppositie voor een
beter, vrijer en krachtiger beleid. Positief als het kan, hard als het moet. Kristof gaat recht door zee samen met zijn #Leef ploeg wil hij mee besturen in Gingelom om de hoognodige vernieuwing te brengen.

Manu-Bronckart

MANU BRONCKART

zelfstandig ingenieur – Mielen- Boven- Aalst
Manu Bronckart kijkt naar de toekomst! Zijn visie LEEFT. Lokaal, economisch, ecologisch en familiaal wil hij inzetten om Gingelom diverser, bruisender en beter te maken. “Beter alternatieven nastreven dan apathisch niets doen.” Manu Bronckart denkt steeds op een creatieve manier na hoe het morgen beter kan dan vandaag voor de jeugd, de veiligheid en bedrijvigheid.

Rudi

RUDI KONINCKX

ex-militair – Jeuk
Rudi Koninckx wil er staan voor het leefmilieu van Gingelom. Hij wil de verkeersproblemen aanpakken in samenspraak met de inwoners. Hiervoor staat hij als ex-militair stevig in zijn schoenen! Hij LEEFT voor een transparant beleid en wilt ook jouw stem horen! “Ik wil ten diensten staan van ALLE inwoners in Gingelom,” luidt het.

Danny

DANNY GOYENS

Team manager en zaakvoerder – Gingelom
Danny Goyens is dynamisch, enthousiast en zeker van zijn stuk. Hij wilt een nieuwe wind doen waaien in Gingelom door toerisme op de kaart te zetten in Limburg en in de Euregio. Danny wil het leven aangenamer maken voor de Gingelommenaar! Daarom staat hij achter de bouw van een polyvalente zaal voor zijn inwoners. Zijn inwoners in alle vrijheid laten leven, daar LEEFT hij voor.

Dominique

DOMINIQUE VAN DEN BROECK

productmanager bij Mapei & medezaakvoerder Tine Interior bvba (Heytens Hannut & Heytens Hognoul
& Heytens Diest) – Montenaken
Dominique Vandenbroeck beschouwt zichzelf als een doorzetter, vechter, ondernemer met een liberaal karakter, gebouwd op eerlijkheid en transparantie. Hij LEEFT dan ook voor verkeersveiligheid, zeker rond scholen, en zorgcentra; voor een beter Gingelom. Het ‘voor elkaar zorgen’ stimuleren; samenbrengen van jong en oud. Want stilstaan is achteruitgaan, volgens Dominique.

Silvio

SILVIO SEMINCK

Zelfstandige in product en brand media sector – Jeuk
Silvio Seminck LEEFT voor zijn partij in Gingelom. Hij wilt inzetten op de F van Familiaal in Leef. Onder de slogan van “Live, don’t be lived” gaat hij aan de slag met media in het dagelijkse leven. Een dynamische liberale denker is wat de partij nog nodig heeft om uw Gingelom te laten bruisen.

Gisèle

GISÈLE CUYPERS

Verpleegster – Gingelom
Gisèle Cuypers is niet alleen een verpleegster maar ook een moeder van 15 en de rechterhand van haar man. Daarom zet Gisèle haar extra in voor de F van Familiaal uit LEEF. Zij staat al dicht bij de mensen en zou nog een stapje dichter willen komen. Gisèle Cuypers is een liberaal denker met een sociaal engagement. Verder gaat zij voor een gezonder Gingelom; gezondheidszorg voor jong en oud.

Nancy

NANCY MIEVIS

Kwaliteitsassistente – Boekhout
Nancy Mievis is een bezig bijtje. Ze is sportief en energiek. Zij leeft voor haar familie, vrienden en haar job als kwaliteitsassistente. Haar inzet is onuitputtelijk en ze staat altijd klaar voor anderen. Zij LEEFT om verbetering te zien in Gingelom en daar mag iedereen vrij zijn zegje over doen tegen haar. Zij wilt jouw stem horen!

Dorien

DORIEN GRESSENS

Passenger Services Agent Brussels Airlines – Montenaken
Dorien Gressens LEEFT onder het motto “Live Love Laugh“. Ze wilt de weg naar Gingelom toegankelijker maken voor jongere gezinnen door hen te ondersteunen en jongeren een plek te geven. Dorien wil toerisme in het mooie Gingelom stimuleren. Gingelom bruist!

josiane

JOSIANE VOLONT

gepensioneerd – Gingelom
Josiane Volont is recht door zee, doelbewust
en allesbehalve een uitsteller. “Als ik me voor iets inzet dan doe ik dat voor de volle 100%!” Ook zij gaat voor een betere samenleving, voor een gezondere wereld en voor een beter leefmilieu in en rond Gingelom. Ecologie. Ik streef ernaar om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.” Als liberaal denker, hoort ze ook daar graag jouw mening over.

Francine

FRANCINE VAN HECKE

zorgkundige bij familiehulp – Gingelom
Francine Van Hecke is sociaal, empathisch en creatief! Ze LEEFT voor een leefbaarder Gingelom waar jong en oud kunnen samenkomen en sociale contacten kunnen leggen, genieten en plezier maken. Als zorgkundige met een liberale geest wenst ze dat ieders stem tot uiting komt in Gingelom.

Marie-Line

MARIE-LINE LINDEKENS

HR consultant – Montenaken
Marie-Line Lindekens wil het reeds prachtige Gingelom nog mooier, veiliger en leefbaarder maken voor jong en oud, creatieveling en ondernemer! Ze
geeft al meer dan 30 jaar advies over personeelszaken aan ondernemers! “LEEF vrij en positief, maar vooral LEEF je droom! Laat de kleine dingen in het leven je blij maken.” Plaats 13 Het klavertje vier plekje binnen LEEF!

TANEE LANGENAEKENS

TANEE LANGENAEKENS

Teamcoach sociale werkplaats – Niel
Tanee Langenaekens is spontaan, sociaal, goedlachs en heeft heel wat doorzettingsvermogen. Een perfecte kandidate voor # Leef! Ze wil zoveel mogelijk mensen samenbrengen en gaat voor een leefbaar Gingelom waar jong en oud zich thuis voelen. Ze is graag een luisterend oor en staat open voor nieuwe ideeën en meningen, want… “Old ways won’t open new doors.”

godelieve

GODELIEVE SOERS

gepensioneerd – Gingelom
Godelieve Soers is een goedlachse, zachte dame die zich inzet voor Gingelom. Ze wil wat sfeer in haar omgeving brengen, bewijzen dat er wel degelijk wat te beleven valt in deze mooie streek. Leef! En we gaan ervoor!” zegt ze. Een leven voor de realisatie van ideeën in alle vrijheid.

Alain

ALAIN LORQUIN

ambtenaar en zaakvoerder bvba de Chokier – Gingelom
Alain Lorquin LEEFT voor vrijheid en vooruitgang. Hij wilt meer inspraak en burgerverantwoordelijkheid. Met zijn liberale geest wilt hij iedereen in alle ruimte zijn verhaal laten doen, ongeacht zijn partijstandpunt. Meer inspraak in de gemeenteraad. De stem van de burger op de voorgrond.

#leef